Brannprodukter

- sikre system

Kro er en del av Bevent Rasch, og vi har utvidet vårt produktsortiment med et godt utvalg brannprodukter.

Bevent Rasch har produsert og levert brannprodukter i snart 40 år, og fokus er sikkerhet, kvalitet og høy funksjonalitet. Gjennom årene har de opparbeidet seg solid kompetanse innen brannvern. De har bl.a. levert produkter til Londons undergrunnsbane i 20 år, hvor de hele tiden gjennomgår og oppgraderer sikkerhesnivået.

Kvalitet har alltid hatt høy prioritet hos oss i Kro. Vi er derfor glade for å presentere brannprodukter fra Bevent Rasch, for det norske markedet.

underground uk

BRANNSPJELD- OG OVERVÅKNINGSSYSTEM

Med et komplett sortiment av CE-merkede brannspjeld og overvåkningssystem, tilbyr vi sikre system og løsninger med komponenter av høy kvalitet.

Vi ønsker å trekke frem brannspjeldet BSKC6, som har flere gunstige fordeler. Sirkulært brannspjeld, men lav vekt og enkel montering. Den branntettende massen er allerede på plass (samt monteringsører), noe som forenkler arbeidet for montøren! Spjeldet har kort byggelengde, 257 mm, og løser problematikken relatert til plass. Og til slutt, ønsker vi å nevne at spjeldmotoren går rett inn på staget på spjeldbladet, dermed slipper du lenken som ofte er det svakeste leddet.

Montering av spjeldet er helt avgjørende for å oppnå ønsket brannmotstand! Bevent har arbeidet med dette i mange år, for å forenkle prosjektering, montering og ikke minst i bruksfasen. Et resultat er f.eks. at måten og montere på er identisk uavhengig av om spjeld sitter mot gipsvegg, betongvegg eller bjelkelag. Bevent kjenner et ansvar for helheten, og bryr seg om at det skal bli sikkert og korrekt utført. Enkel montasjeanvisning (samt ytelsesdeklarasjon m.m.) er selvfølgelig tilgjengelig på vår hjemmeside.

Forhåpentligvis lever brannspjeldene et anonymt liv, men man må vite at de fungerer om trengs. For å sikre dette, tilbyr vi overvåkningsenheter med automatiske funksjonstester. Brannspjeld med styr- og overvåkningsenheten FENIX gir optimal brannsikkerhet. Et komplett system som tilfredsstiller gjeldene forskrifter. Kommunikasjons-modulene fra FENIX kommuniserer med både BACnet og Modbus. I tillegg til enkel igangkjøring, har enhetene moderne interaktivt touch display som forteller deg direkte om spjeld ikke fungerer og hva som er riktig handling for å rette feilen. Ergo, brukeren kan enkelt overvåke brannspjeld og se om alt fungerer.

Ta gjerne kontakt, dersom du har spørsmål vedr. produkter, løsninger eller annet 🙂