Takhatter

Flere modeller lagerføres!

Vi er glade for å kunne presentere et nytt og bredt utvalg av takhatter fra Bevent Rasch i vårt produktsortiment. Vi kan levere flere ulike modeller, for avkast, inntak og kombihatter. Sistnevnte er en løsning som forenkler prosjektering og installasjon. De fleste takhattene er å finne i MagiCAD.

Når du velger takhatter fra vårt sortiment, får du god kvalitet og flere modeller LAGERFØRES! Dvs. dimensjoner opptil 1200 (20.000 m³/h)

Takhattene produseres som standard i galvanisert, men kan leveres i annet materiale dersom det er krav til korrosjonsklasse C4 eller høyere. Produktene kan lakkeres for å tilpasses omgivelsene og fargene rundt, og gir samtidig bedre beskyttelse mot rust. Produktene egner seg for de fleste typer prosjekt, som f. eks. industri, kontor, skoler, sykehus, laboratorier, boliger mm.

Vi ønsker å trekke frem DELTA serien. Særtrekk ved disse er lavt trykkfall og god vann-utskilling (A klasse). Ellers er det verdt å nevne at alle takhatter i DELTA serien leveres med integrerte «løfte punkter». Takhattene er av god kvalitet, og har et stilrent design.

Vi sørger for at du får rett produkt, og all nødvendig dokumentasjon. Med komplett montasjeanvisning og løfteinstruks, sørger vi for enkel og sikker montasje!

n brev sept.

Enkelt å velge rett med "Dimensio"

Usikker på hva du trenger? Som kunde hos oss blir det enklere å dimensjonere takhatter. Vi anbefaler deg derfor å teste ut dimensjoneringsprogrammet «dimensio» utviklet av Bevent Rasch! Her kan du enkelt finne rett produkt. Test det ut allerede nå!