Storkjøkken

Kro har de siste 50 årene spesialisert seg på det som er over kjøkkenbenken. Dvs. norsk produserte og skreddersydde kjøkkenhetter, samt alt av nødvendig tilbehør til hettene. Vi gir råd om brannsikkerhet, luftmengde, plassutnyttelse m.m.

Å velge enkle og raske løsninger er sjelden en god ide, og kan gå utover både sikkerhet, arbeidsmiljøet/luftkvalitet og hensynet til kjøkkenpersonalets helse. Økonomi er alltid en faktor, men med smarte grep kan en spare penger på sikt. Prioriter sikkerhet og god kvalitet, fremfor enkle og raske løsninger, når du skal oppgradere eller bygge nytt storkjøkken

Vår kunnskap er din garanti for god sikkerhet, god økonomi og godt arbeidsmiljø/god luftkvalitet på kjøkkenet.
Hvordan ivareta og oppnå dette? Les artikkel om oss publisert i Kjøkkenskriveren denne høsten.
Kjøkkenskriveren nr. 4-24

Publisert under