RISTER

- slik du vil ha dem

Konvektorrister produsert i henhold til dine spesifikasjoner. Stilren rist for innendørsbruk, som monteres i vegg, vinduspost, gulv eller tak. Ristene er støysvake og gir lite luftmotstand. Det er flere muligheter når det gjelder materialer. De produseres i aluminium, og ulike tresorter som eik, bjørk, bøk, furu, gran og ask. Når det gjelder innfestning og montering, finnes det flere ulike alternativ – tilpasses behov.

Lamell og ramme
Ristene leveres med langsgående eller tverrgående lameller, samt med og uten ramme. Flere ulike lameller å velge mellom (utvalg, se bilde nedenfor). Standard avstand mellom lamellene er ca. 9 mm. Bredde og lengde, er valgfritt. Er det behov for å dekke et større areal, plasseres flere rister i en og samme ramme.

Tråsikker
Dersom gulvristene skal være «tråsikker» og tåle større belastning, er aluminium eller eik å anbefale og de kan leveres med ekstra tverrgående støtte.

Kungsprofilter V

«Klikk-in»
Vi tilbyr også en «klikk in» variant for vegg, som enkelt og raskt kan monteres og demonteres. Dersom flere ristinnsatser monteres etter hverandre, kan lengden bli uendelig. Lamellinnsatsene kan rettes oppover eller nedover for å hindre innsyn.

Overflatebehandling
Aluminiumsristene leveres som standard i natureloksert, men kan lakkeres i ønsket RAL farge. Når det gjelder rister i tre, leveres de som standard ubehandlet. De kan behandles med olje eller klarlakk, evt. males eller laseres. Dersom treoverflaten behandles med flammehindrende middel, vil risten være godkjent for tilkobling til ventilasjonskanal.

Vil du vite mer om disse ristene (?), ta kontakt!

 

div. n brev