Norskproduserte ventilasjonsprodukter

Kro tilbyr et bredt utvalg av produkter, og skreddersyr etter kundens ønske. Vi er spesielt stolte av våre egenproduserte kvalitetsprodukter som kjøkkenhetter, spjeld og rister. Produkter vi har produsert i over 50 år. Vi er en av få tilbydere, som produserer ventilasjonsutstyr i egne lokaler, sentralt i Oslo!

Produktene leveres til kunder over hele landet.

Kjøkkenhetter er vårt hovedprodukt, og tilbys i flere varianter. Behovet for tilpasning av kjøkkenhetter er relevant for de fleste. Sammen med våre kunder finner vi gode løsninger, og skreddersyr etter ønske. Hettene kan leveres komplett, med filter og lys, samt UV- og brannslukkeanlegg.

Det stilles stadig høyere krav til brannsikkerhet. Brannslukkeanlegget er automatisk, og er et fleksibelt system som tilpasses hver enkelt hette. UV lyset bidrar til renere ventilasjonskanaler, fjerner lukt og reduserer brannrisikoen. UV lyset leveres ferdig montert i hetten. Type filter, velges etter behov. Filter og UV, er den beste kombinasjonen for bruk i kjøkkenhetter. Dette sørger for hygieniske forhold, og godt inneklima.

Vi har et bredt og godt utvalg av rister. Samtlige kan spesiallages. eller produseres med standard mål. Det er flere valg muligheter når det gjelder materiale, og alle produktene kan lakkeres.

Våre sirkulære og rektangulære spjeld produseres i flere ulike klasser, for både vegg- og kanalmontasje! Leveres med og uten motor. Utførelse velges ut ifra behov.

Ta gjerne kontakt, om produkter og løsninger 🙂