DELTA serien

-den nye generasjons takhatter

Energibesparende takhatter, produsert for optimal ytelse og god vannutskilling

Tidligere har det vært vanskelig å kombinere effektiv vannutskilling og rimelig trykkfall på avkast- og inntakshatter. For å senke energiforbruket og høyne effektiviteten, har Bevent Rasch forsket frem serien DELTA som utfordrer dagens tradisjonelle løsninger.

Ved hjelp av CFD (Computational Fluid Dynamics) simulering har de realisert takhatter som senker trykkfallet, samtidig som effektiviteten på vannutskillingen består (testet, oppfyller klasse A i.h.t. EN13030).

DELTA_1350x1080

Sikker og enkel montasje
For å sikre enkel montasje, sikker transport og løft ved installasjon, blir alle takhattene levert med integrerte løfteører. Løfteinstruks og montasjeanvisning følger også med. Dette gjør jobben for montøren enklere, samtidig som en reduserer sjansen for feilmontering. Montering blir utført mer effektivt, og monteringstiden reduseres!


FAKTA OM DELTA

  • Vannutskillingen er testet og oppfyller klasse A i.h.t. EN13030
  • Lavt trykkfall = Lavere Energiforbruk
  • Klarer luftmengder opp til 55000 m³
  • Kan leveres i rustfritt stål, syrefast, Magnelis, Galvanisert stål og Aluzink
  • Kan lakkeres i flere farger (korrosjonsklasse C4)
  • Takhatter fra dim. 200-800 (1000 – 12000 m³h) LAGERFØRES!

Vi er glade for å kunne presentere denne serien i vårt produktsortiment. Vi kan levere flere ulike modeller, for avkast- og inntak. Kombihatter tilbys også (avkast og inntak i samme produkt), en løsning som forenkler prosjektering og installasjon (minimerer hulltagninger). Takhattene kan selvfølgelig leveres komplett med takgjennomføring, som forenkler montasjen.