Aksjene i Kro Produksjon AS skifter eiere

Kro er en familiebedrift, som har produsert og utviklet ventilasjonsprodukter i 75 år. Det skal vi fortsette å gjøre, men med nye eiere. Kro Produksjon blir et datterselskap av Bevent Rasch, men beholder navnet og produksjon på Furuset i Oslo. Kent Østby fortsetter som daglig leder.

For deg som kunde vil det ikke bli store endringer, bortsett fra at vi kan tilby et bredere produktsortiment. Produktene vil fortløpende bli lagt ut på vår hjemmeside.

Bevent Rasch er som oss, en familiebedrift. De har utviklet og produsert ventilasjonsprodukter siden 1930. Med innovasjon, teknologi og langsiktighet som stikkord utvikler de smarte løsninger med høyt teknisk nivå og sikre monteringsmetoder. Bevent Rasch inngår i konsernet Hydria Group. Deres suksessfaktor er innovasjon og utvikling. Deres forretningsområder er bl. a. ventilasjon, vann og skog.

Kro Produksjon og Bevent Rasch har mange likheter, samtidig som vi utfyller hverandre godt. Vårt samarbeid er positivt for begge parter, da begge bedrifter har høy kvalitet på sine produkter, gode kunderelasjoner og mye kunnskap etter mange år i bransjen.

Vi ser frem til samarbeidet, og veien videre sammen med Bevent Rasch.

Vil du vite mer om Bevent-Rasch AB,
Bevent Rasch | Air solutions – for a better tomorrow (bevent-rasch.se)

Pressemelding 12.01.22

 

 

 

Publisert under